ICDP videnscenter

Her kan du finde meget mere information om ICDP og forskellige emner:​


ICDP og forskning

Der findes meget forskning i de dokumenterede effekter af ICDP. Af dokumenterede effekter kan fx nævnes positive ændringer i omsorgsgiveres opfattelse af barnet, bedre samspil og en større bevidsthed om omsorgsrollen. Læs meget mere om ICDPs effekter her.
ICDP og forældresamarbejde

Det gode liv starter med en god barndom. De første år har en afgørende betydning for, hvordan barnet udvikler sig, og derfor kan I som forældre gøre meget for, at barnet får en god start på livet og gode muligheder i fremtiden.

ICDP giver en rigtig god ramme for - og vejledning i, hvordan man giver sit barn en god start på livet. Læs mere om ICDP og forældresamarbejde og se også den helt nye bog, Instituttet har udgivet, om ICDP til forældre.
ICDP samarbejde

Institut for Relationspsykologi samarbejder med både ICDP national og ICDP Norden, hvor Annette Groot er repræsentant.

Dertil indgår vi også i samarbejde med de øvrige certificerede udbydere i Danmark: Professionshøjskolen UCN og Dansk Center for ICDP. ​

Læs mere om ICDP samarbejdet her.
ICDP temadage og foredrag

Institut for Relationspsykologi tilbyder en række temadage og foredrag om ICDP og forskellige fokusområder. Det kan fx være om forældrepartnerskaber, om øget kvalitet i omsorgsmiljøer eller om de nye styrkede læreplaner. Læs mere om de forskellige muligheder for en temadag eller et foredrag.
Film om ICDP: Gyldne øjeblikke

Filmen "Gyldne øjeblikke i børnehaven" giver en introduktion til ICDP og viser, hvordan ICDP anvendes i danske dagtilbud. Filmen indeholder gode svar på centrale spørgsmål og udfordringer for pædagoger i dag. Filmen er i 2 dele og varer 33 minutter og 23 minutter. Anden del indeholder eksempler på - og analyser af - de 8 samspilstemaer.

Læs mere om filmen her.